Easy Paleo Lemon Mousse

lemon-mousse-2-1024x768

Ingredients

  • 3/4 cup honey-sweetened lemon curd
  • 1 cup coconut milk
  • 1 Tbs. grassfed gelatin if using homemade or light coconut milk OR 1 1/2 tsp. if using full-fat canned
  • Raw honey, to taste
  • Pinch of salt

Instructions

  1. First, make the honey-sweetened lemon curd (I’ve linked a good recipe above). Chill until thickened and cold.
  2. In a small saucepan, whisk together the coconut milk and gelatin. Let sit for 10 minutes. Then turn the heat on medium and whisk until the gelatin dissolves. Pour into a bowl and refrigerate until set, about 4 hours.
  3. In a food processor, blend together the set coconut milk and the lemon curd until smooth. Add honey to taste and a small pinch of salt.

Reference: Empoweredsustenance.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s