Lemon Poppy Seed Pancakes

Lemon-Poppyseed-Pancakes-1024x768

Makes 4 large or 8 small custard cups

Ingredients

  • 1-1/2 cup almond flour
  • 2 tablespoons coconut flour
  • 6 eggs
  • 2 tablespoons butter, ghee, or coconut oil
  • 1 lemon, juiced
  • 2 teaspoons poppy seeds (optional)
  • ½ teaspoon sea salt
  • 2 tablespoons honey or 2 tablespoons date paste dates (or 2 packets stevia)
  • 2 tablespoons coconut milk, or as needed to thin
  • Butter, ghee, or coconut oil for pan

Instructions

1. Use a food processor, blender, stand mixer, or whisk to blend the coconut flour into the eggs.
2. Add remaining ingredients and process until well blended. Allow mixture to sit as the pan heats.
3. Heat a skillet or griddle to medium heat, melt ¼ to ½ teaspoon fat to grease pan per batch.
4. Spoon heaping tablespoons of batter onto hot griddle.
5. Cook on one side for 3-4 minutes or until golden brown, then flip and cook on the next side for 2-3 minutes or again until golden brown.

Reference: Healthhomehappy.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s